| Zivot posle Danske? | |
|
+4alex ivanjica Admin ivanfromblace Milija 8 posters |
Аутор | Порука |
---|
Milija
Број порука : 15 Age : 34 Локација : Priboj Registration date : 10.04.2008
| Наслов: Zivot posle Danske? Wed Apr 16, 2008 4:32 pm | |
| Da li vam se nesto bitnije u zivotu promenilo nakon ovog putovanja? Evo da razbijem camotinju | |
|
| |
ivanfromblace
Број порука : 6 Age : 34 Локација : Blace Registration date : 11.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Wed Apr 16, 2008 8:24 pm | |
| Eto i ja da se oglasim Bas me je pogodila ova Milijina prozivka, jer mi se zaista promenilo puno toga u zivotu nakon ovog putovanja. A ono sto mi je najvaznije i najdraze jeste da sam upoznao ogroman broj super osoba koje mozda nikad u zivotu ne bih sreo niti sa njima progovorio, ne bih ni znao da postoje takvi coooool kakvi jesu (jeste ) pozdravcina! | |
|
| |
Milija
Број порука : 15 Age : 34 Локација : Priboj Registration date : 10.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Thu Apr 17, 2008 12:54 am | |
| Cuj prozivka, Ivane kad bih ja tebe prozivao???
Nego rekoh hajde malo da piskaramo.
Ljudi zaista mi je drago sto sam vas sve upoznao. Glupo mi je sto smo ovako sada ponovo svi disperzovani po Srbiji. Pa meni nema nikog blizu u 100 km radijusa...
Iskreno ovo putovanje mi je otvorilo oci i promenilo razmisljanja, ali se moj zivot u ovom Priboju nije nista promenio. | |
|
| |
Admin Admin
Број порука : 65 Age : 34 Локација : Valjevo Registration date : 06.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Thu Apr 17, 2008 1:11 pm | |
| Uh.....vala...meni se zivot zaokrenuo za 180 stepeni...... Da nisam upoznao toliko super osoba na ovom putovanju....ne verujem da bih mnogo stvari sagledavao na nacin na koji to sada radim..... I moj zivot u Valjevu je sada skroz drugaciji...sad cak i vise obaveza imam....i stalno sam negde u jurnjavi....bilo oko onih "medijskih"-formalnih stvari,bilo po pitanju skole i drustva....jedva i imam vremena za to,mada...nadje se uvek vreme Takodje me ceka ozbiljan posao da od naseg parlamenta napravim nesto...a to sam odlucio jos pocetkom ove godine,al' nikako da se nakanim stvarno to sprovedem u delo....medjutim...sad sam resio da se ozbijno posvetim tome,i...sve to ne bih shvatio da nisam upoznao neke osobe na ovom putovanju....prepoznace se oni......ma,wtf,reci cu,....da nisam od Kace slusao kako je ona uspostavlia "redi i mir",ko zna kad bih se ja setio da to uradim... A da ne bi Ace iz Negotina,verovatno bi sledeci put uzeo da sviram sledece godine....al ovako....ma nema...moramo svi jedanput na ТРОМЕЂУ da se nadjemo. I meni je jako zao sto smo svi rastrkani po zemlji....eee...da nam je zemlja mala kao Danska,lako bi se nasli....ovako...sad bar znamo da ipak nije Srbija mala kao sto drugi misle I tako...what can I say,....I LOVE YOU ALL!!!!!! zzop | |
|
| |
alex ivanjica
Број порука : 12 Age : 34 Локација : Ivanjica Registration date : 16.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Sun Apr 20, 2008 1:09 am | |
| Meni se zivot nista posebno nije promenio,s tim sto mi je drago da sam sreo i ostao u kontaktu sa toliko mnogo dobrih osoba.Ljudi,ovo putovanje će nam svima ostati u sećanju,ali nadam se da ćemo još svi zajedno putovati bar po Srbiji. | |
|
| |
matorizr
Број порука : 7 Age : 34 Локација : Zrenjanin Registration date : 20.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Sun Apr 20, 2008 4:55 pm | |
| pozdrav svima. kad cemo da uradimo nesto. malo manje pozdravljanja, a malo vise vidjanja. pozdrav. Stefan ZR Sto se tice zivota, osim sto sam upoznao tol'ko dobri' ljudi, sto mi je osobito drago, nista narocito se nije menjalo. | |
|
| |
Admin Admin
Број порука : 65 Age : 34 Локација : Valjevo Registration date : 06.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Sun Apr 20, 2008 6:34 pm | |
| U pravu si...vreme je za akciju.... ...ZNAM....POZOVITE VITEZA KOJU!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Bojana
Број порука : 8 Age : 34 Локација : Surdulica Registration date : 07.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Sat Apr 26, 2008 7:56 pm | |
| E sad ću stvrano da se naljutim!!A šta je sa mnom?!Mene niko nije pomenuo!! Sram vas bilo??Pa zar vam nije drago što ste mene upoznali!!? Šalim se naravno...svi mi nedostajete i meni je sve nekako pusto od kako sam se vratila! | |
|
| |
Zivan
Број порука : 9 Age : 34 Локација : Inđija Registration date : 18.04.2008
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Mon Apr 28, 2008 7:49 pm | |
| Evo Bojana, da se ne ljutis, meni je drago sto sam te upoznao kao i mnogo drugih ljudi koji su bili sa nama... | |
|
| |
Slavoljub Groznica
Број порука : 3 Age : 34 Локација : Mali Mokri Lug Registration date : 20.12.2009
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? Sun Dec 20, 2009 2:08 am | |
| meni je odkad sam se vratio iz danske zivot jako tezak imam konstantne depresije svaki dan po 7 dana u nedelji po 50 nedelja u godini koliko je to dana to je 366dana al to kad je prestupna godina | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Zivot posle Danske? | |
| |
|
| |
| Zivot posle Danske? | |
|