Ljudi,ovaj forum pripada nama,i isto tako kao sto smo se zezali po hodinicima i sobama,mozemo i ovde....i ne moramo da brinemo da li ce se neko iz susedne sobe zaliti na nas
PRAVILA NEMA!!!!PRAVILA CEMO OSTAVITI ZA CECU I DUBRAVKU
,A MI CEMO SE SLUZITI SAMO ONIM NEPISANIM PRAVILIMA,A TO JE DA MOZEMO DA KAZEMO STA GOD ZELIMO,ALI DA PRITOM POSTUJEMO I NE VREDJAMO DRUGE!
NA KRAJU KRAJEVA,ISTO ONAKVI KAKVI SMO I BILI TAMO,SVI SLOZNI KAO JEDNO!
ps-Naravno da su i svi drugi dobrodosli,i Ceca i Dubravka,i Nikola Petrovic iz ISAC fonda:),cak bi mogli da otvorimo i neku diskusiju na engleskom,pa da pozovemo i Matildu da se prikljuci ako ima vremena,sto da ne....
Jedina stvar koju bih zamolio jeste da ne zaboravimo jedni na druge,i da bar preko ovog foruma odrzavamo kontakt,jer sam vidjao mnoge forume koji su bili jako aktivni neko vreme,a onda posle jednostavno "zamrli".....bas zato i nema pravila,i u podforumu OFFTOPIC mozete pisati o bilo cemu nevezano za Dansku,a i nove kategorije cu uploadovati,cim dodjem k' sebi....
Chatbox mozemo koristiti da se okupimo svih 50(tu cu takodje videti da napravim da moze i po sobama) kad nam odgovara i da tjaskamo.
Takodje,postoji i galerija izmedju buttona CALENDAR i F.A.Q,gde se mogu uploadovati neke fotke,samo vas molim da ih kompresujete pre toga,kako ne bi zauzmale puno prostora,jer je prostor ogranicen.
Svako ko ima dodatne ideje oko razvoja foruma,moze da mi se obrati na email!
Have a pleasant stay at OUR forum! Tak!